Over Break

Out

Even voorstellen

Marion Lenssen

Hallo, ik ben Marion Lenssen,
getrouwd met Hans en trotse moeder van Bo.

Jarenlang heb ik gewerkt binnen de geestelijke gezondheidszorg waarvan de laatste jaren als Poh GGZ.
Na verschillende aanvullende opleidingen op het gebied van voeding, beweging en mentaal en emotioneel vlak ben ik alles gaan samenvoegen in gezondheidspraktijk WorkOut.
Het een kan niet zonder het ander.

In augustus 2020 werd me de kans geboden om BreakOut te starten zodat ik nog meer groepslessen aan kon bieden en verwezenlijken door een mooi en enthousiast team!

Aangezien ik ook hou van muziek, evenementen en samenwerken biedt BreakOut talloze mogelijkheden om dit te kunnen organiseren en te verwezenlijken.

Mijn motto is om te doen waar je blij van wordt, gebruik te maken van elkaars kwaliteiten en elkaar daarin te versterken. Iedereen doet er toe!
Ik vind het heerlijk om met mensen samen te werken en tot mooie initiatieven te komen!

Ondanks een wel heel bijzondere start heb ik alle vertrouwen om BreakOut tot een mooi bedrijf te laten groeien en bloeien.

Je bent van harte welkom,
Groetjes Marion

Lyan van den Munckhof

“Hoihooi!”

Ik ben Lyan! Een van de groepsles instructrices van WorkOut en BreakOut.

Sinds 2015 geef ik groepslessen aan de Venrayseweg 116 in Horst.

Ik heb zelf eerst 1-2 jaar mee gedaan met de Zumba. Daarna ben ik gevraagd voor les te geven en dit doe ik nog steeds met veel plezier!

Strong Nation, Bodyfit en Zumba zijn de groepslessen die ik mag geven. Ik vind het heerlijk om flink te ‘kweake’, een grapje te maken en alle leden enthousiast te zien! Als de headset op gaat, gaat er bij mij een knopje om en sta ik ‘aan’!

Mijn hobby’s buiten het lesgeven zijn toch wel wat lekkere wijntjes drinken met vrienden.

Lekker het terrasje op, in het zonnetje en de hele dag blijven zitten.
Ik hou van: reizen, zon, zee, stand, vakanties, crossfit, eten (heel veel eten!), wandelen, sporten, bakken, uiteten, lesgeven (uiteraard!), en noem maar op!

Ik hoop dat ik nog vele jaren kan en mag blijven lesgeven en veel leden flink enthousiast mag maken!

Lyan2
Wieteke Aarts

Hoi, ik ben Wieteke Aarts.
Ik volg al jaren sportlessen op de Venrayseweg 116 en heb enkele jaren zelf les mogen geven met veel plezier.

Na 23 jaar als verpleegkundige in de zorg te hebben gewerkt heb ik de overstap gemaakt naar de uitvaartzorg als uitvaartleidster.
Door mijn werk en persoonlijke ervaringen heb ik ervaren hoe belangrijk beweging en een gezonde levensstijl is.
Doen waar je blij van wordt en luisteren naar je lichaam en hart kunnen een positieve bijdrage leveren om letterlijk en figuurlijk lekker(der) in je vel te zitten. Dit gun ik jou ook!

Ik haal veel voldoening uit het persoonlijk contact met de leden en vind het belangrijk om een fijne sportles in een gemoedelijke sfeer neer te zetten.

Een goede begeleiding bij in- en ontspanning, plezier, enthousiasme en humor typeren ons fantastische team!

Door mijn onregelmatige werktijden als uitvaartleidster kan ik geen vast sportuur in de week geven. Toch hoop ik, wanneer mijn rooster het toelaat, samen met jullie een feestje te maken van elke sportles!
Hopelijk tot snel!

Lyan2
Cindy de Koning

Ik ben Cindy de Koning, getrouwd en ik ben een trotse moeder van een tweeling.
In mijn vrije tijd houd ik van reizen, wandelen, sporten en leuke dingen doen.
Ik ben ontzettend trots en dankbaar dat ik van mijn hobby mijn beroep mocht maken.
Naast mijn baan als medewerker bedrijfsvoering bij Fontys Sporthogeschool in Eindhoven, werk ik bij Breakout als instructrice Zumba.
Voordat ik in 2019 begon met les geven heb ik 21 jaar gedanst, voornamelijk modern/Jazz met daarnaast Zumba, Strong Nation en Yoga.
In mijn lessen vind ik het belangrijk dat iedereen zich welkom en op zijn of haar gemak voelt.
Er is geen goed of fout en iedereen mag zijn zoals hij of zij is.
Lekker samen dansen, sporten, zweten en lachen.

Zo kunnen we iedere keer weer met veel plezier van elkaar leren!

Sportieve groetjes,
Cindy de Koning

Lyan2
Yvon Custers

Hi,

Mijn naam is Yvon, geboren in 1976 en niet gedacht dat ik op deze leeftijd nog sportdocent zou zijn!
Dat geeft ook meteen aan wat ik vind van sporten en hoe ik vind dat een sportschool zou moeten zijn: toegankelijk voor iedereen en alle leeftijden en ieder op zijn/haar eigen niveau. Bij BreakOut vind je dat zeker: iedereen in z’n waarde met plezier voorop!

Nog even over mijzelf: ik ben moeder van 2 meiden en al een hele tijd gelukkig samen met Vincent. Wij wonen in Horst maar van oorsprong kom ik uit Kronenberg. Ik hou van gezellig een avondje uit gaan (lekker dansen), carnaval vind ik heerlijk! Maar ook een avondje thuis met vriendinnen en een lekker wijntje erbij vind ik fijn. Ik werk 3 à 4 dagen als Management Assistente bij Center Parcs Het Meerdal & Limburgse Peel.

Lesgeven is mijn passie en doe ik inmiddels al heel lang. Heb al heel wat sportopleidingen achter de rug: van Aerobics tot Polefitness, van Steppen tot Streetdance en van Pilates tot Zumba en Strong Nation. Door de jaren heen heb ik al heel wat sport-kilometers gemaakt: dat noemen ze ook wel een uit de hand gelopen hobby ????.
Mijn motivatie en motto: sporten doe je met plezier en daardoor voel je je lekkerder in je vel! Ik vind het fijn om mensen met een blij en voldaan gevoel naar huis te zien gaan!

Ik hoop jullie snel (weer) te zien!

Sportieve groetjes,
Yvon

Lyan2

Inspannen

Onstspannen

Evenementen