Over Break

Out

Even voorstellen

Marion Lenssen

Hallo, ik ben Marion Lenssen,
getrouwd met Hans en trotse moeder van Bo.

Jarenlang heb ik gewerkt binnen de geestelijke gezondheidszorg waarvan de laatste jaren als Poh GGZ.
Na verschillende aanvullende opleidingen op het gebied van voeding, beweging en mentaal en emotioneel vlak ben ik alles gaan samenvoegen in gezondheidspraktijk WorkOut.
Het een kan niet zonder het ander.

In augustus 2020 werd me de kans geboden om BreakOut te starten zodat ik nog meer groepslessen aan kon bieden en verwezenlijken door een mooi en enthousiast team!

Aangezien ik ook hou van muziek, evenementen en samenwerken biedt BreakOut talloze mogelijkheden om dit te kunnen organiseren en te verwezenlijken.

Mijn motto is om te doen waar je blij van wordt, gebruik te maken van elkaars kwaliteiten en elkaar daarin te versterken. Iedereen doet er toe!
Ik vind het heerlijk om met mensen samen te werken en tot mooie initiatieven te komen!

Ondanks een wel heel bijzondere start heb ik alle vertrouwen om BreakOut tot een mooi bedrijf te laten groeien en bloeien.

Je bent van harte welkom,
Groetjes Marion

Nancy Garcia

 

Ik ben Nancy! Een van de zumba- instructrices van WorkOut.

Wat ik belangrijk vind in de lessen is de individuele aandacht.

Er wordt veel aandacht besteed aan danstechniek, creativiteitsontwikkeling, muzikaliteit en lichaamsbewustzijn. Maar daarnaast staat plezier natuurlijk altijd voorop!

Ik vind het heerlijk om mensen blij te maken en daar is de zumba uitermate geschikt voor!

Ik nodig je graag uit om samen met mij en de andere dansers een feestje te bouwen!

Groetjes Nancy

 

Lyan2
Manuela Cremer

Hoi, ik ben Manuela en samen met mijn partner trotse ouders van drie dochters. Ik hou van het leven met al het moois wat het te bieden heeft.

Vanaf 2007 heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Na een opleiding als allround instructeur ben ik begonnen met het geven van groepslessen. Dit beviel zo goed dat er verschillende opleidingen volgden.

Ik mag op verschillende locaties les geven waarvan  WorkOut er 1 is.  Ik vind het heerlijk om mijn bijdrage te kunnen leveren aan de gezondheid van mensen op zowel het explosieve vlak maar ook intern.

Ik haal veel voldoening uit het persoonlijk contact met de leden en vind het belangrijk om een fijne les in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer neer te zetten.

Tot gauw, liefs Manuela

Lyan2
Cindy de Koning

Ik ben Cindy de Koning, getrouwd en ik ben een trotse moeder van een tweeling.
In mijn vrije tijd houd ik van reizen, wandelen, sporten en leuke dingen doen.
Ik ben ontzettend trots en dankbaar dat ik van mijn hobby mijn beroep mocht maken.
Naast mijn baan als medewerker bedrijfsvoering bij Fontys Sporthogeschool in Eindhoven, werk ik bij Breakout als instructrice Zumba.
Voordat ik in 2019 begon met les geven heb ik 21 jaar gedanst, voornamelijk modern/Jazz met daarnaast Zumba, Strong Nation en Yoga.
In mijn lessen vind ik het belangrijk dat iedereen zich welkom en op zijn of haar gemak voelt.
Er is geen goed of fout en iedereen mag zijn zoals hij of zij is.
Lekker samen dansen, sporten, zweten en lachen.

Zo kunnen we iedere keer weer met veel plezier van elkaar leren!

Sportieve groetjes,
Cindy de Koning

Lyan2
Yvon Custers

Hi,

Mijn naam is Yvon, geboren in 1976 en niet gedacht dat ik op deze leeftijd nog sportdocent zou zijn!
Dat geeft ook meteen aan wat ik vind van sporten en hoe ik vind dat een sportschool zou moeten zijn: toegankelijk voor iedereen en alle leeftijden en ieder op zijn/haar eigen niveau. Bij BreakOut vind je dat zeker: iedereen in z’n waarde met plezier voorop!

Nog even over mijzelf: ik ben moeder van 2 meiden en al een hele tijd gelukkig samen met Vincent. Wij wonen in Horst maar van oorsprong kom ik uit Kronenberg. Ik hou van gezellig een avondje uit gaan (lekker dansen), carnaval vind ik heerlijk! Maar ook een avondje thuis met vriendinnen en een lekker wijntje erbij vind ik fijn. Ik werk 3 à 4 dagen als Management Assistente bij Center Parcs Het Meerdal & Limburgse Peel.

Lesgeven is mijn passie en doe ik inmiddels al heel lang. Heb al heel wat sportopleidingen achter de rug: van Aerobics tot Polefitness, van Steppen tot Streetdance en van Pilates tot Zumba en Strong Nation. Door de jaren heen heb ik al heel wat sport-kilometers gemaakt: dat noemen ze ook wel een uit de hand gelopen hobby ????.
Mijn motivatie en motto: sporten doe je met plezier en daardoor voel je je lekkerder in je vel! Ik vind het fijn om mensen met een blij en voldaan gevoel naar huis te zien gaan!

Ik hoop jullie snel (weer) te zien!

Sportieve groetjes,
Yvon

Lyan2

Inspannen

Onstspannen

Evenementen